KAREL ABRAHAM a OTTO BERG


Je to muž, kterému slovo strach příliš mnoho neříká. Jinak by asi tento milovník adrenalinu ani nemohl jezdit prestižní seriál MotoGP, kam se skutečně dostanou jen ti nejlepší z nejlepších a uhánět rovinkami závodních okruhů v rychlostech přes 320 km/h.

Karel miluje rychlost a každý den hledá způsob, jak být lepší. Když právě nezávodí, můžete ho vidět skákat padákem nebo střílet ze zbraní, které jsou jeho velkým koníčkem. A vedle MotoGP si troufl i na univerzitní studium. Jednoduše muž, který nikdy nestojí na místě a je odhodlán podívat se jakékoliv výzvě do očí.

Nejpřirozenější spojení

Tyto jeho vlastnosti námi rezonovaly dlouhá léta. Cítili jsme, že OTTO BERG a Karel Abraham k sobě jakoby patřily. Stejně my, jakož i Karel, milujeme rychlost, dynamiku, máme ten správný drive a energii na to, abychom dělali vyjímečné věci. Viděli jsme v něm to, co se jako značka snažíme reprezentovat již od svého vzniku.

Proto jsme ani neměli jinou možnost, než Karla oslovit. Výsledkem je limitovaná edice obleku, který vystihuje vše, čím je Karel Abraham jedinečný a který dovolí cítit se jedinečně každému, kdo si ho oblékne.

Když jsme pak viděli, jak se Karel v našem obleku prohání na zadním kole své motorky po Masarykově okruhu v Brně, věděli jsme, že jsme si vybrali správně.

JAK PÓZOVAL KAREL PŘED OBJEKTIVEM
A JEZDIL V OBLEKU.


Jediný svého druhu

Karel Abraham není ledajaký muž. Limity nezná, strach je pro něj cizí slovo. Stejně vnímáme i naše zákazníky - jako muže činu, kteří se snaží o dokonalost v každém ohledu a přitom neztrácejí nic ze své individuality.

To byly ty nejdůležitější věci, na které jsme mysleli, když jsme oblek z této edice vymýšleli. Je tmavomodrý, má moderní, zúžený střih a je ze 100% vlny, díky čemuž je vhodný pro každé roční období. Abychom dodali na vrch obleku tu správnou třešničku, připravili jsme k němu i exkluzivní edici doplňků s jemnými motorkářskými vzory - konkrétně jde o hedvábné kravaty a kapesníky, vzorované Fusakle a manžetové knoflíčky.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA