Výroba produktů OZETA


Výrobní proces a kontrola kvality

Vysoká kvalita produktu je hluboko zakořeněná v identitě OZETA.

Každý kus oděvu, který vyrábíme je pečlivě střižený a šitý rukama našich zkušených odborníků, přičemž podléhá čtyřem stupňům kontroly, aby se zabezpečilo, že bude odpovídat vysokým standardům.

Vysoká dělba práce a specializace jednotlivých členů týmu na konkrétní oblast procesu zajišťují jejich profesionalitu. 

Detail je nositelem nadhodnoty

Každému produktu se snažíme dodat vlastní osobitou jedinečnost výběrem specifických detailů. Ty volíme vždy s ohledem na dotvoření celkového vzhledu.

Volba správné siluety a designu výrobku musí být v symbióze s vybraným materiálem, odstínem podšívky, tvarem knoflíků, hustotou ozdobného AMF prošívání…

Nepodceňujeme ani nejmenší detaily a vidíme v nich příležitost, jako konkrétní produkt přivést k absolutní dokonalosti.

Nejdřív oddělit - potom spojit

Po realizaci přípravné fáze, jejímž výsledkem byly předvýrobní vzorky, se může přejít k sériové výrobě.

V oddělovacím procesu výroby se z látek stříhají a řežou jednotlivé díly a dílky, potřebné na zhotovení oděvu. Správný směr uložení dílů na materiál, maximální výtěžnost látek a přesnost výřezu je zajištěná nejmodernější technikou. 

Kromě vrchovatého materiálu a podšívky jsou uvnitř výrobků použité další vložkové a výztužné materiály, které zpevňují určité části výrobků (přední díly, límeček, příklopky) a brání jejich deformaci při používání.

Následně se šitím na různých speciálních strojích spojují jednotlivé části do celku.

Během spojovacího procesu se výrobek žehlí téměř po každém úkonu a průběžně se kontroluje kvalita dílčích operací.

Tvarování produktu

Tvarovací proces představuje tepelné nebo vlhko-tepelné zpracování oděvu, při kterém oděv získává tvarovou stálost a konečný estetický vzhled. Používají se na to různé žehlicí stroje, fixační lisy ale samozřejmě také průmyslové parní žehličky.

Za dokonalým tvarem obleku či kabátu stojí desítky dílčích úkonů, které potřebují samostatné kvalifikované profesionály.

Dokončovací proces

Poslední výstupná technická kontrola produktu je na konci procesu, ale z pohledu důležitosti je klíčová.

V tomto procesu se kontroluje dodržování předepsaných rozměrů hotového výrobku, správnost vyhotovení jednotlivých detailů a také celkový estetický vzhled.

Po absolvování výstupní kontroly se produkt vybaví visačkou, zabalí a může oficiálně opustit výrobní závod OZETA na cestu k budoucímu spokojenému zákazníkovi.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA