Flexibilita výroby OZETA


Nejširší velikostní nabídka široko daleko

Jednou ze základních předností značky OZETA je šířka velikostního sortimentu, ve kterém nabízíme naše produkty. Na rozdíl od mnoha značek, které se koncentrují jen na nejběžnější velikosti v základní výškové skupině, u nás najde zákazník obleky až ve 28 velikostech ve standardní, prodloužené i zkrácené výškové skupině.

Jsme si vědomi, že každý zákazník má specifickou postavu, a tak základ našich oblekových kolekcí tvoří řada Mix & Match, u kterých je možné kombinovat různé velikosti saka, kalhot, případně vesty. Při základních modelech je dokonce možnost výběru mezi střihy ,,regular fit” a ,,slim fit”.

Garance identického barevného odstínu tkaniny našich NOOS (Never out of Stock) programů umožňuje také nákup dvojích kalhot k jednomu saku, nebo dokoupení části obleku po určitém čase. 

Doprovázíme moderního slovenského a českého muže

Téměř všechny naše obleky jsou univerzální, s využitím na mnoho různorodých příležitostí. Kromě obleků do kanceláře na běžný pracovní den, jejichž nabídka je obměňována  novými dezény a kvalitami na dané roční období, je nezanedbatelným segmentem oblečení na slavnostní příležitosti.

Začátek roku věnujeme plesové sezóně - dominují obleky tmavých barev vhodné na večerní slavnostní události a adekvátní doplňky, jako jsou manžetové knoflíčky, hedvábné kravaty s decentními vzory, ozdobné kapesníčky… Pro náročnější zákazníky máme v nabídce na vybraných prodejnách smokingy s odpovídajícími doplňky jako je motýlek, šerpa, lakýrky…

S příchodem jara obvykle přichází období svateb. Pro ženichy a další svatební hosty oživujeme nabídku také o světlejší a výraznější barvy, které jsou slovenským zákazníkem vyhledávané. V nabídce se nachází také kolekce svatebních doplňků pro dotvoření celkového vzhledu.

Myšlenkou značky OZETA je být součástí všech velkých událostí života svých zákazníků. Pro úspěšný start do života mladých mužů máme proto v nabídce i speciální střihově přizpůsobený oblek pro maturanty, který je vhodný jako základní společník od stužkového večírku až po promoce.

Nevšední chvíle si zaslouží výjimečný oděv

Nabídku kromě tradičního smokingu, který splňuje všechny stanovené atributy pro dress code ,,Black Tie” tuto sezónu doplňujeme také o sametové smokingové sako v netypické syté šedé barvě. Lahodí tak všem módním nadšencům, kteří navštěvují společenské příležitosti, na kterých je povolený ,,Creative Black Tie”.

Vyvrcholením formální kolekce OZETA ve vybraných prodejnách je nejformálnější společenský oděv - černý frakový oblek pojmenovaný dress kódem ,, White Tie”. V naší kolekci je v nabídce samozřejmě také fraková košile, lakované oxfordky, fraková vesta z bílého bavlněného ,,piqué”, ze kterého je zhotovený i vázací motýlek.

Požadavky našich zákazníků jsou prvořadé

Poptávka zákazníka OZETA je výrazně ovlivňujícím faktorem našich výrobních plánů. Na základě konkrétních modelů a osobní zpětné vazby našich zákazníků identifikujeme ověřené atributy jednotlivých produktů.

Díky dlouholetým zkušenostem můžeme zároveň předpokládat bestsellery sezón, čímž dokážeme zabezpečit dostupnost oblíbených produktů pro naše zákazníky na všech pobočkách maloobchodní sítě OZETA.

Spolupráce se slovenskými značkami

Ctíme tradici výroby oděvů na Slovensku a navazujeme na ni. Výroba ve vlastním výrobním závodu OZETA NEO je specializovaná na pánskou konfekci.

Těší nás, že i velkou část doplňkového sortimentu, který nabízíme, vyrábíme v partnerských slovenských firmách.

Rovněž nás těší všechny spolupráce na domácím trhu, v rámci kterých jsme se vzájemně podpořili ve společných projektech, např. s folklorním souborem SĽUK, či výrobcem tradičního modrotisku Matejom Rabadom. Věříme, že odkaz slovenských tradic by měl být uchovaný ve všech oblastech včetně oděvní kultury.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA