OTTO BERG se mění na OZETA


OTTO BERG, je sesterskou značkou slovenské značky OZETA

Možná jste již zaregistrovali v uplynulých sezónách produkty ušité pod značkou OZETA v prodejnách OTTO BERG. Pro ulehčení komunikace s našimi zákazníky jsme se rozhodli, že sjednotíme název v obou republikách a naplno představíme značku OZETA s dlouholetou tradicí českému trhu.

Při vaší nejbližší návštěvě našich prodejen, budete vstupovat do důvěrně známého prostoru s designem a kvalitou produktu, na kterou jste zvyklí, pod svítícím logem OZETA.

Kolekce vznikají na stabilních základech více než 80 let

OZETA je značka, která působí na evropském módním trhu a nabízí nadčasovou pánskou i dámskou módu. Značka vnímá potřebu svých klientů střídat eleganci s ležérností, čemuž je přizpůsobený i její sortiment.

Spojení tradic a inovací s cílem dosáhnout co nejvyšší kvality, precizní zpracování produktu a spolupráce s předními evropskými dodavateli materiálů jsou nejvyššími prioritami značky OZETA (kterou jste donedávna znali na českém trhu jako OTTO BERG).

Nabyté zkušenosti jsme získali nejen dlouholetou výrobou kolekcí pro vlastní maloobchodní síť OZETA a OTTO BERG, ale také díky spolupráci se zahraničními módními značkami. Většina produkce výrobní divize OZETA NEO a.s. je realizovaná pro zákazníky ze západní Evropy, nejsilnější trhy jsou Německo, Nizozemí a všechny skandinávské země. 

Aktuálnost je pro nás podstatná

OZETA se orientuje na moderního, dynamického zákazníka, pro kterého je reprezentativní a pohodlné oblečení stejně důležité jako prostředí, ve kterém žije a věci, kterými se obklopuje. Módní trendy jsou v našich kolekcích zakomponované v méně nápaditých provedeních, zejména prostřednictvím aktuálních siluet, materiálů a detailů.

Na počátku tvorby produktu stojí souhrn inspirací pro myšlenku, styl a barevnost nové kolekce. Vizí kolekce OZETA je jak vzájemně snadná kombinovatelnost produktů aktuální kolekce, tak i propojenost a návaznost s předcházejícími kolekcemi. 

Uvědomělé spotřebitelské chování je nám od počátku blízké a chceme, aby naši zákazníci byli vlastníky produktů, které budou využívat rádi a často více sezón.

Věnováno mužům a ženám, kterí se dívají do budoucnosti

Mezi primárními hodnotami OZETA je snaha nabídnout slovenskému a českému spotřebiteli produkty světové kvality za dostupné ceny.

Za důležité považujeme svědomitý výběr každého materiálu a komponentů použitých v našich produktech. Naše oddělení nákupu a přípravy kolekce se pravidelně účastní veletrhů látek v Miláně a Paříži, abychom svým zákazníkům mohli přinášet nejen nadčasovost, ale také progresivitu. Při jejich výběru se zaměřujeme především na evropské dodavatele z Německa, Itálie a Česka. 

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA