Šaty jako oslava ženskosti


Šaty jsou v létě nepostradatelným a nekomplikovaným každodenním outfitem - chladivé, lehké materiály a barevné potisky se postarají o extra porci dobré nálady.

OZETA se snaží přinášet kolekce dostupné slovenským a českým ženám a vycházet vstříc jejim potřebám - a proto u nás najdete širokou škálu velikostí od velikosti 34 až po velikost 48. 

ZAVINOVACÍ ŠATY A ŠATY S PÁSKEM

Pohodlné, ženské a stylové – šaty s páskem nebo zavinovacím vzhledem jsou svěžím tipem letní sezóny. Myslíme si, že byste měli mít ve svém šatníku alespoň jedny, protože tyto šaty jsou vždy módním trendem.

Styling tip: Dbejte na to, abyste zavinovací šaty v nejužším místě opravdu pevně uvázali. Využijte naplno potenciál a poddajnost šatů a nahraďte původní pásek některým z kožených pásků OZETA, které reflektují trendy sezónní kolekce. 

TOP ŠATY TOHOTO STŘIHU

Zatím žádné produkty.

POUZDROVÉ ŠATY JINAK

Elegantní a výrazné - tento typ šatů je klasickou módou a je oblíbenou volbou pro akce s koktejlovým dress codem. S vhodnými doplňky jsou pouzdrové šaty vhodné i do kanceláře.

Styling tip: Pro slavnostní příležitosti, jako je svatba, křtiny nebo slavností večeře, kombinujte pouzdrové šaty s vysokými podpatky. S klasickými lodičkami a business kabelkou se budete do kanceláře dokonale hodit. S nízkými botami nebo sandály se i pouzdrové šaty stanou každodenním univerzálním prvkem.

TOP ŠATY TOHOTO STŘIHU

MAXI ŠATY

Jak už název napovídá, maxi šaty se vyznačují svou délkou. Lem ideálně sahá těsně nad kotníky.  

Styling tip: Protože maxi šaty téměř úplně zakrývají spodní polovinu těla, můžete nahoře ukázat trochu víc. Pokud nosíte maxi každý den a chcete je viditelně odlišit, pomohou vám květinové nebo barevné potisky a (pokud možno) ploché sandály. S tenkým páskem efektivně zvýrazníte svou nejužší část.

TOP ŠATY TOHOTO STŘIHU

Zatím žádné produkty.

ŠATY DO A

Šaty áčkového střihu, které se na přehlídkových molech i v šatnících běžných žen objevují již od 50. let 20. století, jsou nadčasově krásné. Absolutně lichotí každému typu ženské postavy - střih přiléhá k trupu a od pasu se rozšiřuje, áčková linie vykouzlí krásný pas.

Styling tip: Tento typ je maximálně variabilní pro jakýkoli styling - s teniskami a džínovou bundou se šaty promění na ležérní každodenní outfit. Áčkový střih s elegantním vzorem se také skvěle hodí na večerní události, a to v kombinaci s vysokými podpatky a kabelkou do ruky. Do kanceláře můžete šaty zkombinovat s mokasíny nebo verzí balerín se špicí. 

TOP ŠATY TOHOTO STŘIHU

Zatím žádné produkty.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA