Trenchcoat: Klíčový trend jarní sezóny 2024


Jaro je dokonalým obdobím pro praktické a stylové kousky do šatníku. Jedním z neodmyslitelných prvků této sezóny je ikonický trenchcoat. Tento klasický kousek, původně navržený pro britské vojáky, se stal neodmyslitelnou součástí módy až dodnes. Jeho elegance a univerzálnost jej dělají perfektním nosným kouskem na jaře.

Nadčasový kousek, který vynosíte roky

Jedním z největších předností trenchcoatu je jeho univerzální nositelnost. Můžete ho nosit na formální příležitosti, do práce nebo obchodní schůzky, ale stejně dobře se hodí i na neformální vycházky po městě. Jeho schopnost lehké kombinovatelnosti s různými styly a oblečením činí z trenchcoatu jedinečný kousek v šatníku. Trenchcoat je také skvělou volbou pro přechodné období mezi zimou a jarem nebo podzimem a zimou, když potřebujete něco, co vás zahřeje, ale není příliš teplé.


Trenchcoat nabízí nekonečné možnosti pro vytvoření stylových a elegantních outfitů

Elegantní styl

Pro formální vzhled můžete trenchcoat kombinovat s oblekem nebo elegantním kostýmem. Příznačné barvy trenchcoatu jako béžová, černá nebo modrá vám nabídne dostatečný prostor pro stylingové možnosti. Pro večerní příležitosti můžete trenchcoat kombinovat s elegantním topem a kalhotami. Případně jej můžete nosit s koktejlovými šaty pro sofistikovaný a stylový look.

Ležérní styl

Pro každodenní look můžete trenchcoat nosit s džínami, basic tričkem a teniskami. Tato kombinace je pohodlná, ale stále nadčasová. Ozvláštněte look doplňky jako hedvábný šátek, kvalitní kožená kabelka a pozvedněte look na nový level.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA