iversanns / Ivana Gáborík


Ivana Gáborík je právem považována za jednu z nejkrásnějších žen slovenského showbyznysu. Celý život se věnovala společenským tancům a díky televizní taneční soutěži se stala známá na celém Slovensku. Ivana Gáborík, dříve Surovcová, je manželkou jednoho ze nejúspěšnějších slovenských hokejistů od července roku 2017, ale pár tvoří už deset let.

Charismatická blond maminka je zároveň známá milovnice zdravého životního stylu. S přídavkem jejího vytříbeného módního vkusu je opodstatněně vzorem pro mnoho žen.

Velice nás těší spolupráce s touto krásnou a sympatickou ikonickou dámou, pro kterou je kvalita a úroveň propagovaných značek nesmírně důležitá.

OVERAL, MÓDNÍ HIT TOHOTO LÉTA

Overal z pohodlné viskózové tkaniny v rafinovaném střihovém provedení vám umožní přežít svůj den naplno, bez jakýchkoli limitů. Overal má nastavitelná ramínka a boční kapsy, dokonalý produkt předurčený pro letní dny.

,,Overal buď miluješ nebo teprve začneš.

Tento pohodlný kousek z dílny Ozeta je díky svému rafinovanému střihu a vzdušnému materiálu předurčen k tomu, že v něm strávím ještě spoustu letních dnů. ’’

Ivana Gáborík

KOSTÝM, KTERÝ VÁS BUDE CHARAKTERIZOVAT

Luxusní look z francouzské riviéry nebo jemný romantický vzhled? Díky nabídce kostýmů OZETA jaro/léto 2023 můžete naplno projevit svou osobnost.

Lněný kostým s výraznými modrými a bílými svislými pruhy vypadá úchvatně elegantně ve všech designových stylech. Tento trend vyzařuje bezstarostnou lehkost a zároveň působí poměrně expresivně.

Jemný pastelově růžový odstín se naplno dostává do popředí. Jemnost této barvy dokonale doplňuje minimalistický střih kostýmu se zvláštním vypracováním klop na kapsách. Kostým je doplněn zlatými zdobenými knoflíky.

PASTELOVĚ MODRÁ NA DVOUŘADOVÉM KOSTÝMU

Pokud jste nadšenci do kostýmů jako Ivna, máme pro vás speciální tip - tento dvouřadový kostým s ozdobnými kovovými knoflíky vám přinese skutečné vizuální potěšení. Doplňte svůj vzhled hedvábnou halenkou. Hedvábí je neuvěřitelně univerzální a promění každý outfit v něco výjimečného.

UŽIJTE SI CHLADNÉ DNY NAPLNO S KABÁTY OZETA

Pokračující zima je vítanou příležitostí k dostatečnému využití nejoblíbenějších produktů kolekce OZETA - vlněných kabátů z vlastních linek v Topoľčanech. Dámský zavinovací kabát CLAIRE má neobvyklé lemování v kontrastní černé barvě, které doplňuje pásek a lemy na kapsách na černobílé látce se vzorem rybí kosti. Originální střih spolu s vysokým podílem vlny vám zajistí příjemně hřejivý a rafinovaný vzhled, který je zároveň univerzální pro kombinaci s jakýmkoli produktem, který bude tvořit outfit.

Zatím žádné produkty.

IKONICKÝ VZOR PRO ELEGANTNÍ I LEŽÉRNÍ VZHLED

Klasický kostkovaný vzor je stálicí již několik desetiletí. Dokonale hřejivý kabát z luxusní vlněné tkaniny v univerzálním nadčasovém vzoru je volbou pro chladnější dny i pro Ivanu.

Zatím žádné produkty.

NEUTRÁLNÍ ELEGANTNÍ LOOK

Dámský kabát neutrální barvy lze kombinovat s jakýmkoli oblečením, ale obzvlášť dobře vypadá v elegantním stylu. Vzor rybí kosti na minimalistickém kabátě tvoří pouze 3D struktura v jedné barvě.

"Potřebujete jen několik kvalitních kusů, které do sebe dokonale zapadají. Pro mě tyto atributy kvalitních materiálů, precizního zpracování a nadčasového designu zosobňuje slovenská značka OZETA.''

Ivana Gáborík

Zatím žádné produkty.

DESIGNOVÝ POTISK OZETA

Tento kousek byl vytvořen pro všechny zákaznice, které v sobě mají kousek hravé dívky a milují odlehčené outfity. V kombinaci s tričkem s potiskem se nemusíte vzdát své elegance a zároveň bude váš vzhled vypadat svěže a uvolněně. Více se dočtete na našem blogu, kde najdete další úspěšnou spolupráci s mladou slovenskou umělkyní.

"Když se spojí šikovná módní ilustrátorka a kvalitní produkce, vznikne mistrovské dílo.

Přesně to je novinka od OZETA tričko s ilustrací od Danyela art.''

Ivana Gaborik

Zatím žádné produkty.

Hedvábné šaty košilového střihu

Jaro je pro Ivanku oblíbeným ročním obdobím i díky květinám, které jsou všude, kam se podíváte.

Z kolekce OZETA neodolala šatům, které jsou usity ze 100% hedvábí, díky čemuž jsou lehké a příjmné na nošení. Střihově zalichotí téměř každému typu postavy. A do slunečných dnů, které nás čekají, jsou ideální.

Zatím žádné produkty.

OLIVOVÝ VODOODPUDIVÝ DÁMSKÝ PLÁŠŤ

Oblíbenou jarní novinkou dámské kolekce je dámský plášť CHARLIE v olivové barvě v zavinovacím střihovém provedení s raglánovými rukávy.

Nechte se inspirovat @ivana : ,,Pokud hledáte kvalitní český plášť, který je na přechodné jarní období, tak tady mám pro vás jeden tip od @ozeta. Je navíc s vodoodpudivou úpravou. Já jsem se v něm cítila jako královna a velmi mě zaujala podšívka ve výrazné zelené barvě. Dodá stylingu celkové osvěžení.‘‘

Zatím žádné produkty.

Černé šaty s odepínacím límcem

Do naší úspěšné dámské kolekce jsme doplnili řadu výjimečných produktů. Objevte například tyto černé šaty s odepínacím límcem, nebo nový vlněný kabát se šálovou fazonou, které budou zaručeně kvalitním základem vašeho šatníku,

Působivá, elegantní a hlavně nadčasová – tak vidí Ivana Gaborik černobílou klasiku, která ji nezklame a nikdy neomrzí.

Zatím žádné produkty.

Pánský chic

,,Pánský styl už dávno není jen čistě mužskou výsadou.

Smoking v dámském provedení bude jedinečným a nadčasovým kouskem vašeho šatníku.

V minulosti se stal symbolem ženské emancipace a síly. Dnes mu výraznou rtěnkou a vysokými podpatky dodáte rafinovanost, podtrhnete ženskost a zdravé sebevědomí každé jedné z nás.''

Ivana Gáborík

Zatím žádné produkty.

,,Tak, podzim se už definitivně přihlásil o slovo! Letní outfity se nedobrovolně přesunuly do zadní části našich skříní. Já ale navrhuji, vykročme i do tohoto ročního období se stylem! Díky aktuální kolekcí OZETA se to jistě povede každé z nás.

Můj výběr padl ručně na plisovanou sukni, kterou jsem doplnila smetanovým rolákem. V kombinaci s vlněným kabátem s příměsí kašmíru a hedvábným šátkem se stanete trendy a nepřehlédnutelným.

@ozetaofficial je firma s 80 letou tradicí. Za cíl si kromě kvalitní a nadčasové módy klade také udržení tradice krejčovského řemesla na Slovensku. A to je záměr, který velmi ráda podpořím.'

⠀Ivana Gáborík

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA