Show Jana Krause


ADAM BARDY V SHOW JANA KRAUSE

Adam Bardy a jeho manželka jsou novými tvářemi naší nejnovější kampaně a budou vás provázet kolekcí podzim/zima 2022. V současné době patří k nejoblíbenějším a nejkrásnějším párům na Slovensku a často se o nich mluví jako o " power couple". Tento termín označuje páry, které jsou v soukromí partnery, ve svém profesním životě však působí jako jednotlivci i na své okolí.

Adamova modelingová kariéra s přesahem do herectví se rozjela, především díky titulu ,,Mister Manhunt'' v roce 2014, který získal ve svých 20 letech. Ve svém profesním životě působil jako velitel čety Čestné stráže prezidenta Slovenské republiky v Ozbrojených silách Slovenské republiky, čemuž předcházelo vzdělání v oboru mezinárodních vztahů a studium národní bezpečnosti na Akademii ozbrojených sil generála Milana Rastislava Štefánika. Následně studoval mezinárodní profesionální pokročilé vedení v Mezinárodním školicím středisku Netsafa (NITC).

Malou ochutnávku z jeho pestrého života a ukázku toho, jak mu produkty OZETA sluší, můžete vidět v show Jana Krause, která měla premiéru 7.9.2022 na TV Prima. Jana Krause můžete i v příští sezóně sledovat ve všech vydáních pořadu v oblečení OZETA.

Právem oblíbený

Právem oblíbená Show Jana Krause přináší již dlouhá léta aktuální témata bez cenzury, zajímavé hosty a jedinečný britský humor moderátora. Kraus nemá zábrany se zeptat svých hostů na cokoliv, a tím je jeho show skutečně výjimečná a přináší odpovědi na dosud nekladené otázky.

V nejbližší době můžete na moderátorovi sledovat také dávku speciální elegance, přinášenou obleky OZETA, které bude mít během show na sobě.

Tento jedinečný koncept pořadu přináší divákovi vtipný a odlehčující náhled na společenské dění.

show, která rozšiřuje obzory

Jan Kraus do pořadu zve zpravidla tři hosty. V show se již objevily desítky známých i méně známých, ale vždy něčím zajímavých lidí. 

V pořadu účinkují politici, herci, zpěváci, malíři, spisovatelé, režiséři, sportovci, lékaři, vědci, podnikatelé a lidé mnoha dalších profesí, zájmů, schopností či dovedností. Prostor na televizní obrazovce tak dostávají i neznámí, ale o to více zajímaví lidé, což obohacuje divácké obzory o šikovné talenty ve svých oborech žijících v České a Slovenské republice.

Máme radost, že jsme se letos stali partnery této úspěšné show. Zveme Vás každou středu ke sledování pořadu - čeká Vás dávka kvalitního humoru v kombinaci s kvalitními lokálními produkty OZETA.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA