Dokonalé zastřešení jarního looku pro dámy


Kolekce jaro/léto 2022 je bohatá na pestrou nabídku kabátů a bund. Do dámské kolekce přinášíme nové modely, které jsou lehce kombinovatelné, maximálně ženské, a zároveň neokoukané.

Ikonický jarní základ

Už po celé dekády svou pozici v jarních kolekcích právem zastává Trench Coat. Precizní zpracování a množství specifických detailů jako jsou výrazný límec a špičatá klopa, ramenní záložky, dvouřadé zapínání, příklopky na kapsách, náramky s přezkou a zadní sedlo definují tento oblíbený typ kabátu, který dodá každému vzhledu elegantní upgrade. 

S tímto kabátem můžete být ve svém stylu opravdu hraví. Je čistě na vaší kreativitě a osobním vkusu, zda si pásek uvážete na ležérní uzel, nebo necháte kabát rozevřený, aby působil přímočařeji na váš celkový outfit.

Zatím žádné produkty.

Módní osvěžení vzhledu

Bomber je rozhodně klíčovým trendem pro sezónu jaro/léto 2022. Vše však nasvědčuje tomu, že se bude jistě používat i v následujících sezónách. Vždyť je úžasně nekomplikovaný, sluší každé postavě a každý look zařadí do kategorie vysoké módy. 

Nebojte se experimentovat při stylingu. Jistě si vyberete v kombinaci s ležérním typem kalhot nebo džínů. Zkuste však nahradit bomber stylizací, při které byste normálně použili sako. Tento typ bundy, která je dokonalým a lehčím doplňkem vzhledu, vám poskytne dokonalý vzhled i ve spojení se šaty. 

Zatím žádné produkty.

Elegantní městský look

Minimalismus, jasné linie, všestranné využití a maximálně nadčasový vzhled - to vše ztělesňují jarní kabáty OZETA. Důraz na detail dotváří dokonale propracovaný vzhled kabátů. Vizuální lehkost jara a čistota celkového vzhledu, které nové modely bund dosahují, definují náročný vkus jejich majitele na nejvyšší možnou úroveň. 

Nezáleží na tom, pro jakou příležitost tyto kabáty zvolíte nebo jaký look jimi pokryjete - výsledný efekt bude jednoduše geniální. 

Zatím žádné produkty.

Zdůraznění ženskosti

Tento typ kabátu ocení zejména nižší dámy, ale to neznamená, že nebude vypadat skvěle i na vyšších postavách. Ve skutečnosti má řadu výhod, které překonávají všechny předchozí kategorizace. 

Díky pásku a zavinovacímu střihu bundy dosáhnete mantinelů stylu přesýpacích hodin, které můžete kombinovat s jakýmkoli oblečením. 

Zatím žádné produkty.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA