nature blow: Závan přírodní inspirace


Objevte kouzlo přírodních surovin, které díky čerstvému zpracování získávají nový rozměr - kombinují se a prolínají různé odstíny přírodních barev. Zůstaňte se svými myšlenkami v přírodě i v každodenním městském životě. Přírodní móda má díky rezonující myšlence udržitelnosti mnoho společného s minimalismem. Buďte sami sebou - přirozenost znamená také neskrývat se a podtrhuje vaši osobnost.

Prozkoumejte přírodní zdroje barev, jako je kamenná šedá, buková hnědá nebo ebenově černá. Nic přirozenějšího neexistuje. Tyto barvy vyniknou zejména na materiálech, jako je vlna, kašmír nebo alpaka.

NEUTRÁLNÍ TÓNY V ORIGINÁLNÍCH PROVEDENÍCH

Svetlé prírodné farby, akou je napríklad krémová alebo svetlá béžová, nechávajú dokonale vyniknúť štruktúry prírodných tkanín. V kombinácii s minimalistickým, no originálnym strihovým prevedením vzniká skutočne jedinečný výsledok. 

Krása trendu prírodnej módy spočíva v tom, že sa nikdy neopozerá. Napríklad plášť neutrálnej farby môžete kombinovať s akýmkoľvek outfitom. Vzor rybej kosti na minimalistickom plášti je tvorený len 3D štruktúrou v jednej farbe.

PRODUKTY V NEUTRÁLNYCH PRÍRODNÝCH TÓNOCH:

Zatím žádné produkty.

NEKONEČNÁ ŠKÁLA ODSTÍNŮ ŠEDÉ

Odstíny šedé jsou nekonečným zdrojem rozmanitých kombinací. Ať už dáváte přednost ležérnímu stylu, nebo eleganci, tato barva si zaručeně najde cestu do každého šatníku, od nejsvětlejších až po nejtmavší odstíny.

Důkazem toho je například minimalistický pánský zimní kabát ve velkorysém geometrickém střihu. Kromě moderního vzhledu oceníte i jeho pohodlí a komfort při nošení.

PRODUKTY V ŠEDÝCH ODSTÍNECH, KTERÉ OTEVÍRAJÍ NESČETNÉ MOŽNOSTI STYLINGU:

Zatím žádné produkty.

VKUSNÁ ČERNÁ EXTRAVAGANCE:

V módě je černá dokonalým základem pro nápadité prvky s jemnou dávkou extravagance, které působí luxusně a elegantně. Co takhle neformální verze kostýmu s vaflovou 3D optikou, kde nahradíme sako tímto jedinečným typem bundy? Společně nebo odděleně - tento komplet nabízí mnoho variant stylingu.

NÁPADITÉ PRODUKTY V ČERNÉ BARVĚ:

Zatím žádné produkty.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA