Klíčové pánské kabáty podzim/zima 2022


Který podukt by rozhodně neměl chybět v šatníku elegantního muže? Kabát je ikonický a nenahraditelný zimní "must-have" produkt. Ať už dáváte přednost klasice, nebo je váš vzhled sportovnější, přinášíme Vám přehled univerzálních a snadno kombinovatelných pánských kabátů z kolekce OZETA podzim/zima 2022.

VÝJIMEČNÉ VZORY, BARVY A STŘIHY

Něco nepřehlédnutelného a výjimečného. Kostkovaný vzor je pro takový případ rozhodně správnou volbou. Jedinečný design, který se těší velké oblibě. V provedení tmavé příze tón v tónu Vás určitě rychle neomrzí. Pokud chcete vyniknout, sáhněte po kostkovaném vzoru, který můžete jednoduše doplnit základními jednobarevnými kousky.

Image současného městského životního stylu můžete dosáhnout také prostřednictvím výjimečných barev sladkého karamelu nebo neobvyklých střihů, jako je náš zimní kabát oversized ve velkorysém geometrickém střihu.

KABÁTY, VE KTERÝCH BUDETE OPRAVDU VYNIKAT:

Zatím žádné produkty.

OBLÍBENÝ MULTIFUNKČNÍ ZÁKLAD

Pružný objemný úpletový materiál, sportovní odnímatelná vložka, zateplená prošívaná podšívka, praktická délka a střih - to je nejoblíbenější typ kabátu, který se v OZETĚ již stává ikonou. Pokud hledáte jeden základní praktický kabát, který Vás bude provázet příští zimou, nabízíme Vám v této sezóně náš typický materiál s obilným vzorem v nové tvídové verzi s diagonální strukturou. Odstraněním odnímatelné vsadky se jeho sportovní vzhled změní v elegantní kabát.

KABÁTY, KTERÉ SE STANOU VAŠÍM MULTIFUNKČNÍM ZÁKLADEM:

Zatím žádné produkty.

KLASICKÁ ELEGANCE

Prvek ztělesňující luxus a styl. Minimalistický střih a prémiové tkaniny zaručují nejvyšší úroveň vhodnou pro společenské události i důležitá obchodní jednání. Díky vlněnému materiálu ve dvojitém provedení vás udrží v teple i v silných mrazech.

KABÁTY V KLASICKÉM ELEGANTNÍM STYLU:

Zatím žádné produkty.

Kvalitní a dobře padnoucí kabát je investice, kterou ocení každý majitel. Při výběru byste měli dbát na vhodný střih, kvalitní materiály a zpracování. Zaměřte se na nadčasovost a všestrannost použitelnou pro formální i méně formální dny.

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA PŘI VÝBĚRU KABÁTU

Při výběru kabátu je třeba brát v úvahu, kolik vrstev budete pod kabátem nosit. Pokud máte rádi dlouhé zimní procházky, pod kabát plánujete nosit oblek nebo kostým, je potřeba kabát volit tak, aby nebyl úplně upnutý na tělo. V takovém případě je potřeba se podívat také na délku kabátu, která musí být delší, než je sako samotné. Objektivně zkoušení Vašeho favorita tedy přizpůsobujte každodenní realitě.

Jestli se bavíme o nadčasovosti a univerzálnosti, adekvátně k tomu volíme i barvu. Černá, tmavě modrá, šedá a camel jsou barvy, které rozhodně těmto pojmům podléhají.

MATERIÁL

Aby kabát splňoval nejen estetickou, ale i funkční stránku je potřeba zaměřit se na materiál. Vlna je základní a unikátní přírodní izolant tepla. Jeho podíl k ostatním materiálovým složkám by měl přesahovat minimálně polovinu, aby dostatečně plnil svůj účel. Tento podíl se dá alternovat jinými přírodními vlákny, jejichž součet spolu (s vlnou) by měl stejně přesahovat poloviční poměr. Luxusním vláknem vysoké kvality, které se s oblibou přidává do zimních kabátů je kašmír či mohér. Pro svou nízkou gramáž a výjimečné vlastnosti pocítíte tyto příměsi i při zjevně malém poměru v materiálu. Materiálové složení je podstatné stejně tak i u podšívky. Abyste mohli ocenit benefity přírodních látek vrchní látky, tak by kvalitní podšívka měla být ze 100% viskózy.

POSTAVA

Výběr podle typu postavy se dá přiblížit vzorci přímé úměry. Vysoké postavy by měly volit delší kabát a mohou si klidně dovolit kabát s délkou až pod kolena. Nižší postavy by měly jít s délkou rozhodně od kolen výš. Takže čím vyšší postava, tím delší kabát a naopak. Útlé postavě sluší od ultra slim střihu, až po stylový oversize prakticky cokoliv. Plnějším postavám sluší více rovnější střihy.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA