Klíčové dámské kabáty podzim/zima 2022


Znáte barevné trendy, které budou klíčové pro nadcházející sezónu? Dámská kolekce OZETA podzim/zima 2022 nabízí výjimečné barvy, díky kterým budete nepřehlédnutelná, a přitom se hodí na každou událost. Pracovní outfit, večerní slavnostní look nebo každodenní ležérní vzhled - tyto kabáty podtrhnou Vaši suverenitu a hravost zároveň. Vyberte si nový oblíbený kousek do svého šatníku z nejnovější kolekce.

CHLADNÝ PŮVAB LEDOVÝCH ODSTÍNŮ

Objevte neobyčejný odstín Beringova moře! Barva omývaná studenými vodami Tichého oceánu je plná života a křehkosti zároveň. Eleganci této výrazné barvy doplňují kovové detaily, které lze ještě zvýraznit například kovovým koženým páskem.

Svěžest chladných odstínů na vlněných materiálech evokuje půvab a luxus. Šedá barva je příslibem elegance, kterou jiné barvy nepřekonají. Modré tóny mají svůj magický účinek - vyzařují intenzivní harmonii, klid a pohodu. Tyto barvy se obzvláště dobře kombinují mezi sebou a také se světlými pastelovými odstíny, které zdůrazňují jejich jednoduchost.

KABÁTY VE SVĚŽÍCH CHLADNÝCH ODSTÍNECH:

Zatím žádné produkty.

SMYSLNÉ PŘÍRODNÍ ZEMITÉ TÓNY

Jemné zemité tóny lze dokonale kombinovat s dalšími přírodními odstíny. Přitažlivý soubor atributů, který rozzáří Vaši pleť i v chladných dnech - tento kabát Vás nikdy neomrzí. Dokonale vyvážený barevný tón podtrhuje výrazná 3D struktura rybí kosti.

Světlé přírodní barvy, jako je krémová nebo světle béžová, nechávají mistrovsky vyniknout texturám přírodních látek. V kombinaci s minimalistickým, ale originálním střihem je výsledek skutečně jedinečný.

Zatím žádné produkty.

KABÁTY V PŘÍRODNÍCH ZEMITÝCH TÓNECH:

Zatím žádné produkty.

VZORY V HLAVNÍ ROLI SEZÓNY

Vzory jsou neodmyslitelným atributem letošní sezóny. Díky nim bude Váš vzhled mnohem nápaditější. Náš model s rozšířenými zvonovými rukávy s možností ohrnutí do kontrastní manžety je toho důkazem. Kabát s 20% příměsí alpaky dokonale doplňuje výrazný černý pásek.

Osobitost vzorů zaujme každé oko a definuje Vás jako člověka s vytříbeným vkusem. Maxi pepito v netradičním barevném provedení potěší každou módní nadšenkyni, která dává přednost světlým tónům. Color-blocking v podobě kontrastního černého lemování na ušlechtilé zelené barvě je nezaměnitelným prvkem kolekce OZETA. Díky těmto originálním kontrastům je i chladný podzim najednou zábavný.

KABÁTY V JEDINEČNÝCH VZORECH:

Zatím žádné produkty.

Kvalitní a dobře padnoucí kabát je investice, kterou ocení každá majitelka. Při výběru byste měli dbát na vhodný střih, kvalitní materiály a zpracování. Zaměřte se na nadčasovost a všestrannost použitelnou pro formální i méně formální dny.

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA PŘI VÝBĚRU KABÁTU

Při výběru kabátu je třeba brát v úvahu, kolik vrstev budete pod kabátem nosit. Pokud máte rádi dlouhé zimní procházky, pod kabát plánujete nosit oblek nebo kostým, je potřeba kabát volit tak, aby nebyl úplně upnutý na tělo. V takovém případě je potřeba se podívat také na délku kabátu, která musí být delší, než je sako samotné. Objektivně zkoušení Vašeho favorita tedy přizpůsobujte každodenní realitě.

Jestli se bavíme o nadčasovosti a univerzálnosti, adekvátně k tomu volíme i barvu. Černá, tmavě modrá, šedá a camel jsou barvy, které rozhodně těmto pojmům podléhají.

MATERIÁL

Aby kabát splňoval nejen estetickou, ale i funkční stránku je potřeba zaměřit se na materiál. Vlna je základní a unikátní přírodní izolant tepla. Jeho podíl k ostatním materiálovým složkám by měl přesahovat minimálně polovinu, aby dostatečně plnil svůj účel. Tento podíl se dá alternovat jinými přírodními vlákny, jejichž součet spolu (s vlnou) by měl stejně přesahovat poloviční poměr. Luxusním vláknem vysoké kvality, které se s oblibou přidává do zimních kabátů je kašmír či mohér. Pro svou nízkou gramáž a výjimečné vlastnosti pocítíte tyto příměsi i při zjevně malém poměru v materiálu. Materiálové složení je podstatné stejně tak i u podšívky. Abyste mohli ocenit benefity přírodních látek vrchní látky, tak by kvalitní podšívka měla být ze 100% viskózy.

POSTAVA

Výběr podle typu postavy se dá přiblížit vzorci přímé úměry. Vysoké postavy by měly volit delší kabát a mohou si klidně dovolit kabát s délkou až pod kolena. Nižší postavy by měly jít s délkou rozhodně od kolen výš. Takže čím vyšší postava, tím delší kabát a naopak. Útlé postavě sluší od ultra slim střihu, až po stylový oversize prakticky cokoliv. Plnějším postavám sluší více rovnější střihy.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA