evening: oslava výjimečných příležitostí ve vyjimečném outfitu


Mimořádné příležitosti si zaslouží mimořádné oblečení. Přichází období slavnostních večírků a plesů, přesně tak, jak to máme rádi - v dobré společnosti a s neodolatelným outfitem. Ať už slavíte Vánoce doma se svými blízkými, na horské chatě nebo se chystáte na firemní večírek či nadcházející plesovou sezónu, poradíme vám, jaké prvky vzhledu zvolit.

Užijte si tuto velkolepou sezónu pořádně a vynikněte svým sofistikovaným stylem oblékání se zaměřením na kvalitu a každý detail.

DOPŘEJTE SVÉ SLAVNOSTNÍ UDÁLOSTI ELEGANCI ZA VŠECH OKOLNOSTÍ

Útulné prostředí horské chaty nebo pohodlí domova nemusí nutně ubírat na výjimečnosti okamžiku.

Vsaďte na klasickou černou, která je královnou elegance mezi barvami. Malé černé, nebo vylepšená černobílá klasika? Obě možnosti jsou skvělými nadčasovými základními prvky šatníku. Pro pány bude černý rolák nebo černá košile nečekaně slavnostní.

v těchto produktech budete vypadat elegantně, ať už jste kdokoli

VÝJIMEČNÉ BARVY PRO VÝJIMEČNOU UDÁLOST

Výrazné barvy dodají vašemu vzhledu na nápaditosti. Dopřejte si pozornost svého okolí a nechte svůj vzhled opravdu vyniknout. Sytě červená barva v dámské kolekci je nejen barvou Vánoc, ale také barvou posledních zimních sezón. Zaručuje tak atraktivní vzhled v mnoha ohledech.

Pro formálnější události, jako jsou slavnostní večírky v práci, doporučujeme mužům zvolit oblek v aktuálních tmavých odstínech šedé nebo elegantní sako s chinos kalhotami.Šedá je univerzální barva, která vždy zaručuje maximálně reprezentativní a přitom originální vzhled.

OBZVLÁŠŤ ATRAKTIVNÍ FORMÁLNÍ VZHLED

Zatím žádné produkty.

BLACK TIE - PRO PÁNY I DÁMY

Dámský smoking je skutečnou oslavou feminismu. Dosáhněte nejvyšší módní úrovně s nadsázkou - na rozdíl od pánského dress code pro vás neplatí žádná pravidla. Oblečte si "Black tie", kdykoli se vám zachce, a zkombinujte ho s osobitou dávkou kreativity.

Smoking je nejvyšší stupeň elegance, kterého mohou muži dosáhnout při společenských událostech. Po ústupu fraku je smoking nejformálnějším pánským večerním oblekem. Jeho nošení však vyžaduje bezchybnost a je pánům povoleno pouze, pokud je uvedeno na pozvánce na společenskou událost. Tento dress code je nejpřísnější, co se týče detailů. V naší online nabídce na www.ozeta.sk si můžete vybrat tradiční smoking s šálovou fazonou nebo progresivnější model s výraznými špičatými klopami.

NEJVYŠŠÍ ÚROVEŇ ELEGANCE

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA