cold grace: Vneste do svého vzhledu chladný půvab


Dny jsou pořád chladnější. Jemné pastelové odstíny připomínají matné vzpomínky na svěží barvy, které jsou v bílé zimní krajině ztlumené pod závojem mrazu. Objevte nejsvěžejší barvy pro tuto sezónu!

Vneste do svého vzhledu svěžest a chlad přírody. Sněte. Nechte okamžik zamrznout. S chladnou grácií Grace Kellyové se dívejte na svět kolem sebe s odstupem. Váš vkus je nadčasový a čas může plynout bez ohledu na něj.

NEJSVĚŽEJŠÍ ODSTÍNY MODRÉ

Tato sezóna přináší skutečnou svěžest! Pokud jste příznivci tlumenějších odstínů, přinášíme Vám originální odstíny Beringova moře. Tato barva dokonale doplňuje všechny šedé nebo pudrové odstíny a evokuje dokonalou eleganci a luxus.

PRODUKTY V NEJSVĚŽEJŠÍCH BARVÁCH SEZÓNY:

Zatím žádné produkty.

PONOŘTE SE DO NEJHLUBŠÍCH MODRÝCH ODSTÍNŮ

Modré tóny mají magický účinek - vyzařují intenzivní harmonii, mír a klid. Díky tomu je modrá barva dokonalým módním společníkem ve chvílích, kdy cítíme hlubokou potřebu bezpečí a jistoty. Snadno se kombinují, jsou nádherně klasické a zaručeně elegantní.

Tato modrá je temná jako noční obloha a hluboká jako moře. Je klidná, vyvážená a nabízí řadu kombinací. Umožňuje Vám znovu a znovu objevovat sebe samotné a slibuje vzrušující monochromatický vzhled. Žádná jiná modrá nevyzařuje větší eleganci.

VÝROBKY V NEJHLUBŠÍCH TÓNECH MODRÉ:

Zatím žádné produkty.

VZNEŠENÁ ELEGANCE ŠEDÉ

Šedé odstíny jsou zárukou nadčasovosti a sofistikovanosti. Pokud dáváte přednost elegantnímu vzhledu, s řadou šedých odstínů bude Váš outfit pokaždé bezchybný a zároveň originální. Luxusní tkaniny Vám umožní naplno rozvinout potenciál, který tato barva skrývá.

Vedle celé řady jednobarevných obleků jsme v této sezóně rozšířili nabídku pánských obleků například o jemný antracitový proužek. Dámy snadno objeví svou něžnou verzi businessmanky prostřednictvím kostýmků v kombinaci s pudrovými odstíny.

Produkty v odstínech šedé, které jsou jako stvořené pro business:

Zatím žádné produkty.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA