PŘICHÁZÍ SEZÓNA LETNÍCH ŠATŮ!


Nekomplikované šaty z kolekce jaro/léto 2023 skrývají odkaz kvalitního materiálu, střihu a dokonalého zpracování od krejčovské značky s mnohaletou tradicí. Chladivé, lehké materiály a barevné potisky se postarají o extra porci dobré nálady.

OZETA se snaží přinášet kolekce dostupné slovenským a českým ženám a vyhovět jejich potřebám - proto u nás najdete širokou škálu velikostí od velikosti 34 až po velikost 48.

OSVĚŽUJÍCÍ LEHKOST KVĚTŮ

Nové pastelové odstíny od světle růžové po jemnou mentolovou jsou nápadité a zároveň měkké barvy, které nás zaručeně naladí na letošní jaro. Tento střih ocení všechny ženy, které milují originalitu a nekonečné možnosti stylingu. Vypadají neuvěřitelně elegantně, lichotí každé ženě, zejména v letních měsících, k opálené pokožce.

Tip pro styling: Uvolněte svou fantazii a pohrajte si s barvami doplňků. Vhodný je jakýkoli tropický odstín, který zdobí květinový potisk na šatech, a doplní svěží letní vzhled. Pokud chcete šaty použít pro formálnější příležitosti, zvolte metalické nebo nude odstíny, které celkový vzhled zjemní.

ŠATY Z VISKÓZY S FLORÁLNÍM POTISKEM

STŘIH, KTERÝ LICHOTÍ KAŽDÉ ŽENSKÉ POSTAVĚ

Tyto šaty ve vás probudí sladkou romantickou dívku, ale také odhodlanou ženu s osobitým stylem. Neobvyklý květinový potisk v atraktivním ženském střihu, délka ke kolenům, nabírané kapsy a nápaditý atypický čtvercový výstřih v sobě spojují několik atributů, které jsou žhavými trendy pro nadcházející sezónu.

Tip na styling: Pouzdrové šaty kombinujte s vysokými podpatky pro slavnostní příležitosti, jako jsou svatby, křtiny nebo slavnostní večeře. S klasickými lodičkami a business kabelkou jste dokonale oblečená do kanceláře. S nízkými botami nebo sandály se i pouzdrové šaty stanou každodenním univerzálním kouskem.

POUZDROVÉ ŠATY SEZÓNY

ROMANTICKÝ KRAJKOVÝ VZHLED

Tyto šaty jsou ideální pro všechny letní události, které jsou s tímto ročním obdobím spojeny. Šaty v aktuální délce ke kolenům nabízíme v elegantní tmavě modré verzi a pro ty, kteří chtějí být nepřehlédnutelní, nabízíme verzi ve vínové barvě.

Tip pro styling: Pro příležitosti, které se konají během dne, zvolte v doplňcích jemné přírodní odstíny, které celkový vzhled zjemní. Při obchodních schůzkách nebo večerních akcích naplno vynikne elegance těchto šatů ve spojení s černými doplňky.

NEUSTÁLE AKTUÁLNÍ KRAJKA

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA