WILLIAM & DELVIN


Denim je nedílnou součástí běžného šatníku bez ohledu na věk a preferovaný styl jeho majitele již desítky let od svého vzniku a následného představení na prvních módních přehlídkách. Každou sezónu získává na popularitě a jaro/léto 2023 tomu není jinak. Denim dnes můžeme spatřit v různých střizích a výrobcích pro muže i ženy. Pokud jste příznivci nadčasových výrobků, které nepodléhají módním trendům, vsaďte na nadčasový klasický design kvalitních značkových džínů, které vám poskytnou aktuální vzhled a odolný snadno kombinovatelný kousek, který můžete používat neomezený počet sezón.


design pod záštitou OZETA

Džíny z podkolekce WILLIAM & DELVIN, které pravidelně najdete v OZETĚ, jsou tradiční českou značkou specializující se na denim / džínovinu. WILLIAM & DELVIN byla původně založena jako privátní značka OP Prostějov v roce 1996 , která měla dlouholeté zkušenosti s výrobou džínoviny značky HIS s unikátní patentovanou technologií a vyráběla je ve svém závodě v Uherském Hradišti.

PÁNSKÉ JEANSY WILLIAM & DELVIN

KVALITA, ŽIVOTNOST A NADČASOVOST

Věříme, že kvalitní výrobky a textilie vznikají v tradičních firmách s bohatými zkušenostmi ve svém oboru. Proto jsme nesmírně rádi, že se nám podařilo udržet značku WILLIAM & DELVIN pod záštitou společnosti OZETA. Vedle kolekcí jaro/léto a podzim/zima pravidelně 2× ročně připravujeme také personalizovanou kolekci džínů. V nabídce je také program NOOS (Never out of stock) v nadčasovém designu v černé a tmavě modré barvě. Džíny WILLIAM & DELVIN nám dodává společnost z německých Brém. Kvalitní bavlněná džínovina s malou příměsí elastanu zajišťuje větší pohodlí při nošení po celý den.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA