Marine na každý den


Šumění moře v uších, slaný vzduch v nose, písek mezi bosými prsty. To obvykle znamená jediné - dovolenou, svobodu, trochu dobrodružství a spoustu zábavy. Znamená to sluneční svit, teplé pohlazení větru a užívání si života. Trend ,,New Maritime” ztělesňuje právě tento bezstarostný a šťastný přístup k životu. Trend, do kterého se chcete ponořit každý den. 

Letošní sezóně dominují nové odstíny, které napodobují hru světla na mořské hladině. Tento trend je integrován do business sektoru - vyzařuje bezstarostnou lehkost a je zcela osobitý. 

Marine business

Jednobarevný look je stále velmi módní, a to tím spíše, pokud se jedná o kvalitní a dobře padnoucí kostým. Monochromatický vzhled působí uvolněně, minimalisticky a elegantně. Výrazné zlaté knoflíky na tmavě modrém podkladě vnesou do vaší kanceláře atmosféru moře. 

I díky novému modelu šat s dvouřadým zapínáním si nyní můžete dopřát elegantní námořnický vzhled každý den a pro každou příležitost. Tmavě modrá nebo bílá barva  jim dodává důstojnost a vážnost, polo-přiléhavá silueta se zvýrazněným pasem a délkou po kolena ženskost. Jestliže dáváte přednost střídmému oblečení, ale přesto chcete upoutat pozornost, je elegantní námořnický look tou nejlepší volbou. A pokud chcete dodat šatům na ženskosti, stačí je doplnit párem vysokých podpatků.

TOP PRODUKTY PRO TENTO TREND

Zatím žádné produkty.

Marine casual

Námořnické barvy, jako je tmavě modrá a zářivě bílá, v  kombinaci se světlými pruhy, námořnickými prvky a sportovními střihy - tato klasická kombinace stačí k tomu, abyste se zamilovali. Například sako s dvouřadým zapínáním na výrazné zlaté knoflíky stačí pro dosáhnutí harmonického a stylového outfitu doplnit jednoduchým svetrem nebo tričkem a dobře padnoucími džínami.

Dopřejte svému vzhledu skutečný námořnický charakter pomocí pruhů charakteristického ,,bretonského” trička nebo hedvábného šátku - to jsou klíčové prvky úspěšného námořnického outfitu.

TOP PRODUKTY PRO TENTO TREND

Zatím žádné produkty.

LEHKOST PŘÍMOŘSKÉHO VÁNKU

Skutečný objev nového námořního trendu spočívá v překračování hranic pro ještě větší dobrodružství. Odhoďte předsudky a nechce je vlát ve větru v šatech ze 100% hedvábí posetých drobnými bílými kvítky, které dokonale hrají v odstínech mořské laguny na tmavě modrém pozadí. Tento trend má přinést svobodu a s ní i nekonečné možnosti využití. Stejně jako minimalistický kabát, který je dokonalým zastřešením pro jakýkoli marine look v případě méně příznivého počasí.

TOP PRODUKTY PRO TENTO TREND

Zatím žádné produkty.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA