made of silk: Luxus v hedvábné podobě


V kolekci podzim/zima 2022 představuje OZETA tradičně exkluzivní kolekci hedvábných doplňků.

Naším dlouholetým partnerem při tvorbě kolekce hedvábných doplňků je italský dodavatel z oblasti COMO, který je historicky spjat s tradicí žakárového hedvábí a doplňků z něj vyrobených.

Jejich návrhářské studio se zaměřuje na vytváření exkluzivních výrobků, které jsou do všech detailů přizpůsobeny požadavkům módních trendů.

Hedvábné šátky

Nová kolekce šátků z přírodního hedvábí se skládá z různých vzorů, které odrážejí aktuální trendy a barevné palety, které dokonale sladí váš podzimní outfit.

Vzorované hedvábné šátky si v posledních letech znovu získaly zaslouženou oblibu a ženy všech věkových kategorií je kombinují na různé klasické i nové způsoby. Ať už jsou uvázané na kabelce, ve vlasech nebo kolem krku, stávají se dominantním doplňkem téměř každého "looku".

Šátky jsou jedním z nejženštějších doplňků všech dob. Dopřejte svému šatníku ztělesnění originality a stylu!

Zatím žádné produkty.

DÁMSKÉ HEDVÁBNÉ ŠÁTKY V NOVÝCH DESIGNECH V ROZMĚRECH 90X90 CM

Zatím žádné produkty.

DÁMSKÉ HALENKY Z PŘÍRODNÍHO NEBO UMĚLÉHO HEDVÁBÍ

Přírodní hedvábí je považováno za nejluxusnější tkaninu. Její jedinečné vlastnosti a vzhled přinášejí skutečně jedinečný zážitek z nošení. Průhledná černá halenka BLAKE ze 100% hedvábí je vhodná pro mnoho stylů.

Objevte také luxusní vzhled materiálu Rayon. Viskóza byla vytvořena jako náhrada hedvábí a pro své vlastnosti se někdy označuje také jako ,, umělý hedvábí''. V případě rayonu se jedná o speciální druh viskózy, který svými vlastnostmi a vzhledem ještě více připomíná hedvábí.

KRAVATY PRO PÁNY

Kvalitní pánská kravata je zásadně hedvábná. Nenapodobitelný lesk, vyváženost barev a nestárnoucí vzory. Kolekce kravat pod značkou OZETA pravidelně odrážejí trendy sezónní kolekce obleků. Cílem kolekce je vnést do formálního oblečení punc originality a neobvyklosti.

V nabídce OZETA najdete pánské hedvábné kravaty, které svými atributy splňují očekávání pro každou společenskou příležitost.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA