made of leather: Kůže nejvyšší kvality


V kolekci podzim/zima 2022 jsme opět rozšířili naši kolekci luxusních kožených doplňků, ve které jsme se spojili se specialisty ve svých oborech, abychom našim zákazníkům přinesli tu nejvyšší kvalitu.

KOLEKCE DÁMSKÝCH OPASKŮ

Nabídka dámských kožených opasků pro naše zákazníky byla vytvořena s ohledem na možnost širokého využití. Opasky vznikly ve spolupráci se specializovaným italským výrobcem, který nám přinesl kombinaci 100% zpracování kůže a vlastních patentovaných spon, díky čemuž jsou opasky z naší kolekce výjimečné a nenapodobitelné. Hodí se k mnoha stylům - například k šatům, kalhotám, svetrům nebo i k progresivnějšímu stylingu jako originální doplněk kabátu. Velikost se ideálně volí podle obvodu vašeho pasu s ohledem na to, jak budete pásek nejčastěji používat.

Zatím žádné produkty.

KOLEKCE PÁNSKÝCH OPASKŮ

Pánské opasky jsou nedílnou součástí pánského stylingu, a tedy i našich kolekcí. Ve spolupráci s naším slovenským dodavatelem se snažíme pravidelně aktualizovat kolekci pánských opasků podle potřeb našich zákazníků. V pánském stylingu bez výrazných změn je vždy v popředí kombinace stejného odstínu koženého pásku s obuví. Pro formální oblečení vždy volte otevřenou sponu a užší šířku. Plné spony patří zásadně k ležérnímu stylu.

V kolekci OZETA najdete širokou škálu různých typů opasků, které doplní váš outfit.

DÁMSKÉ KOŽENÉ RUKAVICE

Materiál, z něhož jsou rukavice vyrobeny, je především jehněčí a kozí kůže, která je barvena do různých odstínů. Kůže pochází z místních zdrojů přímo z Čech. Každá rukavice má díky struktuře kůže jedinečný vzhled. Pro dokonalou povrchovou úpravu se používá kožešina ze 70 % vlny. Stále se jedná o ruční práci, která simuluje šití AMF pomocí strojů. Rukavice jsou buď s vnějším prošitím, nebo skrytým, kdy rukavice působí velmi elegantně.

Tuto sezónu se můžete těšit také na vysoké kožené rukavice v černé barvě.

Nabídku dámských kožených rukavic si můžete prohlédnout a objednat v našem e-shopu.

V naší stálé nabídce najdete také kolekci dámských kabelek. Tašky jsou vyrobeny z kvalitní italské kůže, což samo o sobě nezaručuje kvalitu výrobku. To je doplněno vynikajícím prošitím, tvarem tašky a vhodným "kováním", které dotváří celkový výraz tašky. Z každého propracovaného detailu je nepochybně cítit nádech italské elegance.

V naší nabídce pro dámy najdete tašku přes rameno / s odnímatelným popruhem, kdy tašku lze použít i jako elegantní kabelkovou verzi.

KOLEKCE DÁMSKÝCH KABELEK

V nabídce pánských kožených doplňků jsme vsadili na atributy absolutní nadčasovosti a univerzálnosti. Výběr původu našich dodavatelů odpovídal hodnotám značky OZETA, a tak byla založena spolupráce s osvědčeným a kvalifikovaným italským dodavatelem.

KOLEKCE PÁNSKÝCH TAŠEK

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA