fashionspy / Mirka Dobiš Michalková


Módní stylistka Mirka Dobiš Michalková je známá pod uměleckým jménem FashionSpy. Před mateřskou dovolenou se věnovala profesionálně módnímu stylingu a dnes své zkušenosti aplikuje zejména do instagramových inspirací a krátkých fashion videí.

Je zastánkyní hesla „kvalita nad kvantitou“ a byla jednou z prvních slovenských ambasadorek kapslového šatníku. V oblasti módy získala již řadu ocenění – nejnovějším z ankety Super bloger: Nejlepší web v kategorii Móda.

Má dokonale propracovaný Instagram a na svém webu o sobě píše, že se čtenářky ocitají v jejím paralelním vesmíru a nabízí spoustu skvělých inspirací na outfity.

Velice nás těší, že tato inspirující dáma se skutečně vybraným vkusem reprezentuje a už pravidelně se ztotožňuje s produkty kolekce OZETA.

Kostým z tvídu

Dámská kolekce "Premium Collection" zahrnuje sofistikovaný tvídový kostým, který dokonale podtrhuje ženskou rafinovanost a šarm. Díky krátkým kalhotám vytvoříte jedinečné outfity a vyjádříte svou vlastní módní identitu. Vyzkoušejte je například v zimě kombinovat s kozačkami nad kolena, které jsou hlavním trendem současné sezóny.

3 PRÉMIOVÉ PRODUKTY V JEDNOM

Kolekce PREMIUM je určena pro klienty s vysokými nároky, kteří aktivně budují svou osobní image. Objevte dámský kabát CLARE, který byl vyroben ve smetanové a v černé barvě.

Je vhodný pro všechny nadšence originality a nekonečných možností stylingu. Kabát se skládá ze dvou samostatných částí, které dohromady tvoří kabát s volným sedlem v zadní části a zavazováním v pase. Samostatně lze tyto části nosit jako dlouhou vestu a vrchní díl jako aktuální kabátek do pasu. Zakoupením tohoto produktu získáváte 3 výrobky v jednom. Kabát je vyroben z prvotřídního materiálu s vysokým podílem vlny.

Zatím žádné produkty.

CINNAMON

Pokud máte rádi neobvyklé, takzvané "složité" barvy, je pro vás skořicový kabát CLEA ten pravý.

Hřejivá skořice - odstín, kolem kterého se vznáší atmosféra exotiky. Jeho hloubka nás magicky vtáhne a nepustí. Skořice naplno rozvine svůj potenciál na vysoce kvalitní vlně s vlasem nebo objemných úpletech.

Zatím žádné produkty.

SIMPLE & CHIC

Dlouhá vesta s kontrastními kapsami je klíčovým produktem naší kolekce. Vybrala si ji také FashionSpy, která dlouhodobě upřednostňuje kvalitu před kvantitou. Toto jsou její tipy, jak při nákupu kabátu rozpoznat skutečnou kvalitu:

✔️ Pro kabáty a zimní oblečení je ideální, aby složení obsahovalo co nejvíce vlny. Jedná se o přírodní materiál, který vás zaručeně zahřeje a kabát vydrží dlouhá léta. Pokud obsahuje také kašmír, jedná se o luxusnější kousek, který bude na dotek ještě jemnější než vlna. Kvalitu černého kabátu poznáte vizuálně podle jeho syté, matné černé barvy.

✖️ Kabáty z umělého polyesteru nezahřejí, i když jsou silnější než vlněné. Často se vrásní, působí nepříjemně uměle a jsou tvrdé na dotek. Snadno je poznáte očima podle lesklého materiálu a nepřirozené modročerné barvy.

Zatím žádné produkty.

DVOURADOVÝ KOSTÝM V UNIKÁTNÍ BARVĚ

Dámský kostým z pohodlného strečového materiálu využijete jako elegantní business dress code, zároveň jej umíte nosit jako samostatné prvky vhodné pro řadu stylingů.

Nechte se inspirovat FashionSpy, kterou kostým zaujal unikátní barvou a zkrácenou délkou kalhot.

Zatím žádné produkty.

KORPORÁTNÍ DRESS CODE V LÉTĚ

Ideální oblečení do práce je letní kostým či šaty nad kolena se zahalenými rameny. Svého favorita pro tento outfit už tradičně našla v Ozetě také Mirka Dobiš. Jaká pravidla FashionSpy řadí pro dodržování vhodného dress code, v korporatě na který se její klientky často v létě ptají?

Korporátní pravidla:

zahalená ramena

uzavřené špičky bot

sukně v délce těsně nad kolena

elegantní klobouky

punčocháče, či punčocháče ve spreji

upravené, ideálně sepnuté vlasy

Zapomeňte na:

tílka, minisukně, šaty na ramínka, odhalené podpaží či břicho

metalické sandály a žabky

průhledné materiály

plážové klobouky a slaměné kabelky

dovolenou a barevnou bižuterii

Zatím žádné produkty.

SEZÓNA JARNÍCH KABÁTŮ

Tmavě modrý kabát CATALINA je díky svému minimalistickému a zároveň sofistikovanému designu prvkem, který pozvedává vybraný vkus své majitelky na nejvyšší možnou úroveň. Nezáleží na tom, na jakou příležitost kabát zvolíte nebo jaký look jím pokryjete - výsledný efekt bude jednoduše geniální.

,,Zimní kabát jsem vyměnila za lehký tmavě modrý kabát slovenské značky @ozetaofficial. Má skvělý a nadčasový střih na zavazování a lze jej využít jak k elegantním, tak ke sportovním outfitům.”

FashionSpy

Zatím žádné produkty.

Tvídové sako

Tvídové sako v „Chanel“ stylu se saténovým lemováním a kovovými knoflíčky je ikonickým oděvem, který stále získává na oblíbenosti díky své univerzálnosti. Kromě klasického stylingu s úzkou kratší sukní, doplněný bílou blůzkou nebo černým topem jej využijete i k džínům, tričku a teniskám.

,,Pokud hledáte kvalitní, slovenský design, kabáty z vlny a kašmíru, či kvalitně střižená saka opravdu neváhejte. My celá rodina nosíme jejich kabáty a jsou dokonalé.''

FashionSpy

Zatím žádné produkty.

Mohérový kabát barvy "downtown brown"

Kabát v klíčové barvě této sezóny - šálová klopa a prodloužená délka pláště vytvářejí štíhlou ženskou siluetu, mohérové vlákno dodává nadýchaný objem a luxusní vzhled.

 ,,Pokud stále hledáte dokonalý kabát, určitě neobejdete slovenskou značku OZETA. Mají kvalitní přírodní materiály, propracované střihy a v nabídce naleznete i větší velikosti. Každá si tam přijde na to „své“. ‘’

FashionSpy

Zavinovací černý kabát se saténovou klopou

Tento kabát je důkazem maximální stylovosti zimní kolekce OZETA. Kabát, který si vybrala FashionSpy je složen z 80% vlny a 20% kašmíru, což znamená, že je hřejivý i při nižší gramáži tkaniny. Má lehce oversized střih, což znamená, že se zimním vrstvením můžete experimentovat. Saténové klopy zajišťují vhodnost i pro večerní události, čímž máte otevřenou maximální škálu variability všech preferovaných stylů.

,,Miluji univerzální kousky, které nemají věk a vypadají vždy dobře.''

FashionSpy

Sofistikovaný basic

Víte proč jsou basic kousky nejlepšími základy šatníku? Můžete je libovolně a jednoduše kombinovat! Takovým kouskem je i naše lehká svinovací sukně s volánem z viskózového materiálu s věčně aktuálním vzorem tečky.

Nechte se inspirovat variabilitou stylingů od FashionSpy. Ležérní vzhled s teniskami a bílým topem, nebo elegantní verze doplněná černou? Která kombinace looku se líbí víc vám?

V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA

Osvědčená klasika, která umožňuje nekonečný počet alternativ pro dámy k využití je "Chanel kostým". Černo-bílá barevnost tvídového materiálu Vám nabízí mnohé možnosti stylingů - v elegantní kombinaci se sukní na pracovní schůzky, s džínami, bílým tričkem a teniskami pro sobotní odpoledne.

,,Made in SVK. Tradiční značka @ozetaofficial šije kromě krásných a kvalitních kabátů také pěkná saka a košile. Co řeknete na tuto tweedovou nádheru?''

FashionSpy

Dvouřadý bestsellerový kabát

Vlněný kabát barvy Camel je nadčasovým kouskem, do kterého se vyplatí investovat. Díky kombinaci s černými úpletovými šaty a hedvábným šátkem s aktuálním zvířecím vzorem podtrhnete celkový ženský vzhled looku.

,,Tento kabát obsahuje až 70% vlny, 10% kašmíru a má skvělý střih. Je univerzální, nadčasový a fakt teplý. Kromě kabátu mám od nich i šátek ze 100% hedvábí a tyto černé šaty. Nesrovnávejte více tuto značku s řetězci, je úplně jinde a kvalitou zpracování patří ke špičce.''

FashionSpy

NADČASOVÝ LUXUS

Dámský vlněný kabát s odnímatelným límcem z pravé kožešiny je nejluxusnějším kabátem našich kolekcí. Jednořadý kabát černé barvy s elegantní 3/4 délkou je zhotoven z měkké vlněné tkaniny, která navzdory své tloušťce krásně splývá a nechává vyniknout ženskou siluetu. Díky možnosti odnětí kožešiny umíte tento kabát využít k mnoha příležitostem.

,,Ideální kabát je vždy takový, který se Vám neokouká, je nadčasového střihu, neutrální barvy a bez vzorů. Pro mě je nejuniverzálnější černý a tento z @ozetaofficial má navíc také kožešinu, která je odnímatelná. Tak co je hezčí s nebo bez kožešiny!?‘‘

FashionSpy

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA