influenced by OZETA: Dokonalý společník do každého počasí


V uplynulé sezóně OZETA opět představila pestrou nabídku přechodných plášťů. Trenčkoty a pláště jsou mistry všestrannosti! Sotva existuje nadčasovější kousek oblečení, který by byl tolik oceňován generacemi. Díky mnoha speciálním vlastnostem je lze dokonale kombinovat s dalšími klasickými produkty.

Inspirujte se výběrem našich oblíbených slovenských influencerů a využijte poslední příležitosti pořídit si plášť nebo trenčkot, který využijete při každé sezonní změně.

INSPIRACE OD FASHIONSPY: ELEGANTNÍ MĚSTSKÝ VZHLED

Minimalismus, jasné linie, všestranné využití a maximální nadčasovost - to vše ztělesňuje trenčkot OZETA. Sofistikovaný vzhled bund klade důraz na detaily. Vizuální lehkost a čistota celkového vzhledu, které dosahují modely plášťů OZETA, definují náročný vkus jejich majitelky.

Nezáleží na tom, pro jakou příležitost tyto pláště zvolíte nebo jaký vzhled jimi zastřešíte - výsledný efekt bude prostě geniální.

Foto: FASHIONSPY / MIRKA DOBIŠ MICHALKOVÁ

PRO ELEGANTNÍ MĚSTSKÝ LOOK DOPORUČUJEME:

Zatím žádné produkty.

INSPIRACE IVERSANNS: ORIGINÁLNÍ PODTRŽENÍ ŽENSKOSTI

Oblíbenou novinkou dámské kolekce je kabát CHARLIE v olivové barvě s vodoodpudivou úpravou v zavinovacím střihu s raglánovými rukávy. Kontrastní podšívka ve výrazné zelené barvě dodává celkovému stylu osvěžující nádech.

Díky pásku a zavinovacímu střihu bundy dosáhnete "efektu přesýpacích hodin" při kombinování s jakýmkoli oblečením.

Foto: IVERSANNS / IVANA GABORIK

PRE ORIGINÁLNE PODČIARKNUTIE ŽENSKOSTI ODPORÚČAME:

Zatím žádné produkty.

INSPIRACE OD ADAMRUSTMAN: VŽDY AKTUÁLNÍ KLASIKA

Pokud máte rádi výrobky, které zůstávají věčně stylové, je pro vás tento typ pánského trenčkotu ideální volbou. Snad žádný kus oblečení v ležérním šatníku nemá již tolik desetiletí své stálé místo na vrcholu pánských trendů. Dvouřadý kabát OZETA splňuje se všemi svými vlastnostmi předpoklad investice na mnoho let.

Foto: ADAMRUSTMAN / ADAM SUCHÁNEK

INSPIRACE OD ADAMRUSTMAN: VŽDY AKTUÁLNÍ KLASIKA

Zatím žádné produkty.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA