DOKONALÉ ZASTŘEŠENÍ PRO JARNÍ LOOK


Kolekce jaro/léto 2023 přináší nové modely jarních plášťů, které lze snadno kombinovat a které vám poskytnou mnoho stylingových možností.


IKONICKÝ TRENCH COAT

Po desetiletí si Trench Coat právem drží své stálé místo v jarních kolekcích. Precizní zpracování a řada specifických detailů, jako je výrazný límec a široká klopa, ramenní záložky, dvouřadové zapínání, kapsy s klopami, zapínací pásky na rukávech a volné sedlo na lopatkách, definují tento oblíbený typ kabátu, který dodá každému vzhledu elegantní upgrade.

Dámský trenchcoat v tichých krémových tónech je navíc naprostou nadčasovou klasikou. Dvouřadý kabát je ideálním společníkem, když opět brzy vyjde slunce, ale bez saka je stále trochu chladno. Neutrální vzhled oživíte například hedvábnou šálou s tropickým vzorem.

Tuto sezónu se bude pánský plášť nosit ve své nejklasičtější verzi v tradiční námořnické modři.

JARNÍ PLÁŠTĚ V HLAVNÍCH BARVÁCH SEZONY

ELEGANTNÍ MĚSTSKÝ LOOK

Minimalismus, jasné linie, všestranné využití a nadčasový vzhled - to vše ztělesňují jarní pláště OZETA. Dokonale propracovaný vzhled dává vyniknout detailům. Vizuální lehkost jara a čistota celkového vzhledu, které nové modely dosahují, definují náročný vkus jejich majitelů.

Na první pohled jednoduché produkty, které skrývají odkaz kvalitního materiálu, střihu a dokonalého zpracování krejčovské značky s mnohaletou tradicí. Nezáleží na tom, pro jakou příležitost si tyto pláště zvolíte nebo jaký vzhled jimi zastřešíte - výsledný efekt bude jednoduše brilantní.

uvolněná elegance s dokonalou hloubkou barev

TRANSPARENTNÍ OSVĚTLENÍ VZHLEDU

Univerzální prodloužená síťovaný plášť díky svému jednoduchému designu nechává dokonale vyniknout zajímavé 3D struktuře materiálu. Je naprosto nekomplikovaný, sluší každé postavě a každý outfit s ním zařadí do kategorie trendy looků.

Nebojte se experimentovat ve stylingu. Samozřejmě v kombinaci s ležérním typem kalhot nebo džínů jdete na jistotu. Zkuste však kabátek použít jako doplněk k outfitu, kde byste běžně použili sako. Tento typ kabátů vypadá svěže a lehce i v kombinaci se šaty.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA