autumn frame: Skutečné vizuální zahřátí


Když se lesy zbarví, mlha zahalí náš oblíbený park do mystické nálady, slunce tu a tam vykoukne zpoza mraku a listí jemně sklouzne ze stromů - pak je čas na příchod podzimu. Po létě se těšíme na toto období se všemi jeho slavnostmi, barevným listím a dobrotami, které přináší podzimní/zimní období. Těšíme se na procházky v šustícím listí, pestrobarevnou přírodu a pak na teplý šálek čaje v útulném domově.

V trendu barevnosti štědře saháme do regálu s kořením, které má co nabídnout nejen našim chuťovým buňkám. Lahodné odstíny vás skutečně vizuálně zahřejí: sladký karamel, hřejivá skořice nebo pálivé chilli.

Potěšte všechny své smysly.

HŘEJIVÁ SKOŘICE A LAHODNÝ KARAMEL

Hřejivá skořice - odstín, kolem kterého se vznáší atmosféra exotiky. Jeho hloubka nás magicky vtáhne a nepustí. Lahodný karamel - rozplývá se v ústech, je sladký a máslový. Kdo by mu odolal?

Tyto odstíny jsou jedním z horkých trendů letošní sezóny - nejlépe samozřejmě vyniknou na látkách z přírodních materiálů.

PRODUKTY V HORKÝCH BARVÁCH TÉTO SEZÓNY:

Zatím žádné produkty.

PODZIMNÍ ZELENÁ

S klesajícími teplotami nám příroda ukazuje krásnou chladnou zeleň, která přináší naději do našeho každodenního života. Pečlivě rozděluje své barvy po celý rok a každá z nich nám nabízí výjimečný okamžik.

Ušlechtilé tóny zelené v kombinaci s černou zaujmou každé oko. Díky originálním kontrastům je i chladný podzim najednou zábavný.

PRODUKTY V UŠLECHTILÝCH TÓNECH ZELENÉ:

Zatím žádné produkty.

SPALUJÍCÍ ČILI

Opojná červená barva rozněcuje představivost, dodává životu šmrnc. Pálivé chilli odstíny jsou pro nadcházející zimu jako stvořené a jejich sytý odstín zahřeje i ty, kteří si na módu příliš nepotrpí. Troufnete si?

Obzvlášť přitažlivá je v celoplošném vzhledu, ale potěší i v mírných dávkách.

PRODUKTY, KTERÉ VÁŠ VZHLED OPRAVDU OKOŘENÍ:

Zatím žádné produkty.

Tohle by se Vám mohlo líbit

Co je nového ve světě OZETA